11 august 2006

It's weekend and that means party time!! :-D

Så er det sgu weekend! I aften står den på fest hos en af de udvekslingsstuderende og senere tager vi videre i byen. Bliver for fedt at opleve Reykjaviks natteliv. Jeg købte øl til i aften i de såkaldte "milkshops" eller bare vinbutikker, som de har heroppe og som er det eneste sted man kan købe alkohol, og jeg skulle så af med 110 DKK for seks flasker af det billigste islandske øl!!! Jeg kommer godt nok til at nyde dem! Puha, det er dyrt at drikke her.. Jeg tør ikke at se priserne i barerne i aften.

I dag var vi på ekskursion med de udvekslingsstuderende til Reykjanes halvøen, som Reykjavik ligger på. Der var igen et flot, vulkanisk landskab, en masse hot springs og sorte sandstrande. Vejret var dejligt - omkring de 14 grader. Ja, det lyder godt nok ikke af meget, men solen skinnede, og det er det vigtigste! :-) Man lærer virkelig at sætte pris på en blå himmel, for det er der godt nok ikke meget af her i Reykjavik, hvor det for det meste er gråt og overskyet.

I morgen er der Gay Pride, der starter med parade om eftermiddagen med efterfølgende shows og slutter af med en kæmpe homofest om aftenen. Gay Pride er ret synlig i gadebilledet, da der er plakater og regnbueflag over hele byen. Folk er meget åbne omkring det, og det siges at alle fester med på dagen, både homoer og heteroer. Det er en fest for alle, der har lyst til at mærke glæden og åbenheden på sådan en dag. Desuden er det den sidste weekend før alle begynder i skole, så folk skejer virkelig ud! Og hvis I gerne vil vide hvordan man gør det, så se filmen "101 Reykjavik". Den tror jeg nemlig giver et meget godt billede af hvordan man rigtigt fester igennem her i byen.

God weekend! Góða helgi!