03 september 2006

God start på efteråret

Mens efteråret ifølge dr.dk skulle være ved at vinde ind på Danmark, har vi i Reykjavik oplevet solskin og blå himmel med op til lidt over 20 grader i solen for fjerde dag i træk. Efterårets første dag bød på et fantastisk vejr og jeg var nede ved sydkystsiden af Reykjavik og se solnedgangen, hvilket virkelig var lækkert!

Fredagen bød på flere heldige oplevelser... Jeg var til barbeque fest, og da der ikke kører natbusser her, skulle jeg med den sidste bus hjem ved 24-tiden, men buschaufføren, på den busrute som kørte hen til min bus, sagde at den allerede var kørt.. Så han tilbød mig at køre mig hjem i hans bil istedet, da han alligevel havde fri efter det sidste stop, hvor jeg skulle skifte bus. Det var virkelig sødt af ham og han var virkelig flink. Det er slet ikke noget jeg har oplevet før, og det var sikkert heller ikke sket i Danmark, men her er alle så hjælpsomme. Virkelig fedt!

I lørdags klatrede Marie (en dansk pige jeg har lært at kende heroppe) og jeg op på det bjerg, jeg har udsigt til fra mit hus. Det ser ikke ud af ret meget herfra, men turen op og ned tog os 3-4 timer. Her er nogle billeder af den flotte udsigt fra Mosfell, som bjerget hedder.

3 Comments:

At 11:22, Anonymous Sussi said...

Hvor er det dejligt at læse, at du bliver ved med at få oplevelser..
Det dejlige ved at bo i et andet land i længere tid er, at man får oplevet alle de små ting, som man ellers er berøvet for, når man kun er der en uge.

Jeg håber, du nyder muligheden for djúpur og Bonus :)

 
At 10:56, Anonymous Anders Lee said...

Hej Luba.
Så fik jeg endelig tid til at kigge forbi, og jeg er sgu misundelig på dine oplevelser. Alt det grønne og lækre natur omkring sig. En steg hed ørken er noget mere kedelig skal jeg hilse at sige. Håber du har det godt. Knus Anders

 
At 13:58, Blogger Signe said...

Fantastiske billeder du får taget (siger jeg og kigger ud på en grå og regntung himmel)... Og tak for dine mails pigebarn:)

Nej du har nok ret, det med buschaufføren var nok ikke sket her, og mon du så overhovedet var kommet helskinnet hjem?!
Håber du har hygget med dine forældre. Vi snakkes ved senere:)

 

Send en kommentar

<< Home